Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Fröken Jämtland!

sep 23, 2011 | Teckningar


Fröken Jämtland var den jag tidigast bestämde vem som skulle få representera. Min vän Linn är en ypperlig Jämtland, för det första är hon från Östersund och för det andra ser hon nästan samisk ut. Bra kombo helt enkelt! (och för det tredje fyllde hon år igår!)

Nu ska jag återvända till teckningsbordet, har hittat massor med fina inspirationsbilder, men vissa passar bättre som månadsflickor än som landskap.

Rita rita rita.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...