Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Fröken Medelpad!

sep 20, 2011 | Teckningar


Jag har tecknat inte mindre än fyra (!!!) landskapsbilder idag!
Här är fröken Medelpad i form av Emma Elwin!
Gillar färgerna i den här bilden. Har också tecknat Gästrikland och Gotland men de får ni se imorgon.
Jag har storslagna planer med de här bilderna och idag har jag haft möte med mina två superduktiga assistenter för projektet. Heja heja!

Nu ska jag äta fläsk med löksås och se på bonde söker fru, glamour när det är som bäst med andra ord!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...