Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Fröken Uppland!

sep 8, 2011 | Tankar och Vardag, Teckningar


Här kommer fröken Uppland, med cykel och Uppsala i bakgrunden!
Den här var nästan den jag såg fram emot mest att göra, bara för de har den finaste landskapsblomman av alla! Kungsängslilja.

Inatt drömde jag världens läskigaste dröm! Minns den sådär glasklart ni vet så det verkligen kändes som det var på riktigt!
Drömde att det var marknad här och jag såg någon jag inte ville se så jag gömde mig bakom ett tåg. Sen började tåget rulla och jag klamrade mig fast på utsidan.
Vi åkte över sådana där höga broar som är i New York, och jag hängde där påutsidan och jag minns att jag blundade allt jag orkade till och med i drömmen, för att slippa se hur långt det var ner!
Sen helt plötsligt satt jag längst fram på tågets utsida och vi stannade för broöppning (en smula ologiskt men så är det ibland) och istället för att bron öppnade sig uppåt, så öppnades den nedåt och jag såg rakt ner i den där avgrunden och hade ingenting att stå på, bara hålla så hårt jag bara kunde!

Jag va helt genomsvett när jag vaknade. En mycket talande dröm och jag vet precis vad den handlade om. Men det kan vi ta en annan gång.

För nu ska jag iväg på ett möte med en reklambyrå!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...