Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Fröken Västerbotten!

sep 14, 2011 | Tankar och Vardag, Teckningar


Den här gången stämmer faktiskt personen på bilden med landskapet! (”det är inte tjejen i filmen som skrivit brevet….”)
Det här är Kitty, hon är pytteliten, pratar norrländska och är så himla himla söt att hon bara var tvungen att representera Västerbotten!
(äpplet vet jag inte riktigt hur det kom dit, men Västerbotten kändes väldigt ”äppligt”, eller så är jag bara UnderbaraClara-skadad)

Just nu har jag tusen bollar i luften, jag går från det ena jobbet direkt hem och tar tag i bloggen, mailar alla jag missat under dagens jobb, tecknar beställningar och försöker hinna klämma in en landskapsfröken!
Tur jag har en man som står för marktjänsten så jag kommer hem till nylagad mat och städad lägenhet! Vi är ett mycket ojämnställt par, fast åt andra hållet. Han gör allt och jag jobbar dygnet runt.

Men det är roligt och just nu känns det som allting går så himla bra!
Någongång runt den 7:e oktober kommer jag till Stockholm för att pussa Majken, leka med vänner och styra upp lite möten. Så om ni vill boka mig inför nått kul projekt, gör det nu!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...