Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Fröken Västmanland!

okt 6, 2011 | Teckningar


Jag har legat av mig lite med landskapsflickorna. Så typiskt mig att göra 22 stycken utan problem och sen inte orka göra de tre sista!
Så nu tvingade jag mig själv att teckna så det blir färdigt någon jädra gång.
Här är iallafall fröken Västmanland som fick representeras av Ulrika (Colorelle). Jag tror inte hon är från Västmanland men det är en värdslig sak.

Idag ska jag på loppis, packa inför Stockholm och försöka teckna lite beställningar så jag faktiskt har råd att åka till storstaden!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...