Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Fyrtiofyra Timmar Kärlek!

aug 29, 2016 | Tankar och Vardag

Igår kom jag hem efter två dagar i Göteborg, sliten, bakfull, trött och alldeles påfylld till bredden med kärlek.

Att bo på annan ort än alla sina gamla kompisar är på ett sätt väldigt slitsamt. Även om nya bekantskaper och nya nära vänner tillkommit under mina Smålandsår, så kan det ändå aldrig jämföras med de där äldsta vännerna.
De som kan ta upp tråden på ett skämt, som sades för tio år sedan, de som förstår utan att fråga varför man plötsligt råkar börja gråta på Burger King, de som håller handen under bordet, säger att man fortfarande är speciell och som liksom bara vet, för att de känner en så väl.

De här fyrtiofyra timmarna har varit fantastiska och på nått sätt tror jag även att de var direkt nödvändiga för min egen överlevnad.
Så tack.
Tack älskade vänner för att ni alltid, alltid finns kvar, trots ibland oceaner emellan, så vet jag ändå att ni alltid finns där, precis bakom och hejar på.

Om vi förlorar varandra här i vimlet, minns att jag står bakom dig.

IMG_6319

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...