Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Gå fort och skratta mycket så syns det inte att du är Ful!

jan 18, 2010 | Tankar och Vardag


Jag har gjort mitt bästa för att sminka över mitt stackars ansikte (som bränner som om jag stoppat huvudet i ugnen ungefär) det hjälpte inget vidare men om jag går fort så syns det inte iallafall. Jag är dock rund som en boll i ansiktet fortfarande även om svullnaden gått ner avsevärt. Om man kollar noga på bilden så ser man att hela ansiktet är likson skrovligt. Fy.

Jag är hemma från praktiken idag också men ska ge mig in till Stockholm en sväng i eftermiddag och se hur det går. Är så himla trött och blev ännu tröttare av all medicin. Igår sov jag nog 17 timmar på ett dygn.

Nu sushi och sen träffa Rebecca. Om ni ser mig på stan idag kan ni väl bortse från min tjocka pancake i ansiktet och bullkinderna? Schysst.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...