Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Gårdagens Outfit!

okt 14, 2015 | Kläder

Nu är jag ledig resten av veckan och åker till Stockholm tills på söndag!
Så himla härligt att strosa på Söder, åka båt mitt i stan och dricka vin på nya ställen. Som jag längtat!

Såhär såg jag iallafall ut igår på jobbet, när jag tecknade en hel hög med beställningar, hämtade ut en uppförstoring av en teckning, hann med ett varv på Erikshjälpen, åt köttfärssås, tidsinställde massa inlägg och till sist målade trappan gul ännu ett varv!

prickar
*T-shirtklänning, Lager 157
* Prickiga tights, H&M (jag och min kompis har likadana, vi kallar dem för ”mutt-tightsen” för de är gjorda i nått märkligt material som absolut inte andas)
* Kofta, JC
* Hatt, H&M
* Skor, Kavat

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...