Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Hejdå Sommaren, Hej Hösten!

aug 13, 2019 | Allmänt


Det här var första sommaren som en familj på fyra.

Det visade sig bli den bästa sommaren jag haft!


Full med utflykter men minst lika många dagar då vi bara andades och var familj.

De dagarna är ju ändå de man minns.

Det har varit en fröjd att åka runt med de här två barnen. Knut är i en alldeles ljuvlig ålder, om än en smula trotsig. Fast det har nästan kommit mer sen vi kom hem från semestern.


Allt det här ska jag bevara och tänka på när snålblåsten viner i februari.

Hur genomljuvligt det är att inte vara gravid. Nu är ändå Stig tio månader och fortfarande njuter jag varje morgon när jag vaknar och känner att det är bara jag i min kropp, och bredvid sover en lintott. Så mycket bättre!

Den här semestern har gjort mig lugn och det var det jag behövde. Vila.

Nu är jag redo för en spännande höst!


Jag ser fram emot höstkläderna i min garderob, att få träna igen och bli stark.


Sensommarkvällarna i orangeriet, med tända ljus och filtar.


Jag längtar efter att få teckna ostört och länge. Testa nya saker och färger.


Jag hoppas att hösten kommer vara snäll mot mig och innehålla lika mycket vila som sommaren.


Tack kära sommar, för fulltankade batterier och den bästa familj man kan önska sig.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...