Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Hela livet är ett Disco!

jan 12, 2010 | Tankar och Vardag


Tack och åter tack för alla fina kommentarer! Ni är bäst! Skönt att ni tyckte jag gjorde rätt och inte tycker jag är en otacksam snorunge som inte snällt ler och jobbar gratis för glamour.
Hellre fattig och min egen än fattig och någon annans!

Trots sönderskurna fingrar, jeansludd i håret och alldeles för stor dos inandad klorinhalt så är jag så jästrikens lycklig just nu (kanske det beror till viss del på klorinet som sagt)!

Imorgon har jag ett inplanerat möte med Herr Cheap Monday himself-Örjan! Jag ska visa min portfolio. Känns helt sjukt.
Hade någon sagt till mig för ett år sen att jag skulle sitta här idag så hade jag aldrig trott dom!

Idag gick Örjan bananas över sin nya jeansidé. Han var alldeles uppspelt. Fint, att man fortfarande, trots att man sett miljarders miljarder jenas fortfarande kan bli så lycklig över just….jeans.

Jag träffade min kompis Elin på lunchen, hon praktiserar på Minimarket. Vi satt och kände oss märkvärdiga. Fast mest av allt va vi nog glada att få prata med någon som förstår hur det är att vara utlämnad till en alldeles för stor stad.

Nu, teckna!

(ni undrade var jag bor, svaret är Värmdö. Sen undrade någon om RSS grejsimojs, men jag ve inte vad det är eller hur man gör, help me?)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...