Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Hem Ljuva Hem!

feb 8, 2010 | Inredning


Igår fick jag äntligen krypa upp i min egen soffa igen, men min egen man och min egen mjuka kissekatt!
Åh vad det är skönt att vara hemma igen!
Stockholm må ha all världens möjligheter men så länge min familj inte är där, är inte hela jag där heller.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att ställa alla rådjur på plats och ställa den nya fina sailor koppen bredvid de andra i samlingen.
Fint va? Får nog skaffa en större rådjurshylla snart, det börjar bli fullt (och Emil bara suckar, han hatar de där rådjuren)

Idag ska jag köpa nya dukar att måla storslagna oljemålningar på, sen ska jag ta tag i en hög med beställningar som ska vara klara tills Alla Hjärtans Dag!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...