Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Hör Upp Karlstad! Barnmässan!

mar 21, 2018 | Tankar och Vardag

På fredag börjar Barnmässan i Karlstad.
Jag och Cissi Forss kommer vara där under lördag och söndag och prata om Fislandet, sälja och signera boken, så har ni vägarna förbi borde ni verkligen komma dit! (tanken var att vi skulle vara där även under fredagen, så på en del ställen står det att vi är där även då men det stämmer alltså inte, så vill ni inte missa oss så är det helgen som gäller!)

Det ska bli väldigt roligt, dels att träffa Cissi igen, det var ett tag sen nu, men även att stå på scenen.
Som ni säkert vet så har jag haft grym scenskräck innan men den har verkligen blivit så himla mycket bättre så nu tycker jag faktiskt bara att det ska bli kul.
Jag tar med mig Emil och Knut också, det finns en massa kul för barn på mässan, såklart.

Hoppas vi ses där!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...