Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Höstlistan!

sep 14, 2018 | Bebis, Tankar och Vardag

Den här hösten är ju speciell på många sätt och jag hittade en lista hos Sandra som jag lånade:

Hur känner du inför hösten 2018?
Jag känner mig lite kluven. Jag ser JÄTTEMYCKET fram emot att lille Stig ska komma och är otroligt laddad inför det (helst vill jag att han kom idag, eller igår) men samtidigt har jag en del stora jobbgrejer inbokat i November vilket gör mig lite stressad. Två saker utanför min trygghetszon också och inget man bara kan skoja bort. Dels ska jag göra den där liveteckningen jag skrev om tidigare och dels har vi releasefest för Paketlandet.
Båda två väldigt roliga saker men jag vet också att föda barn inte är nått man bara gör och sen går hem och lever vidare som vanligt. Vet ju inte alls hur jag kommer må eller hur det ska gå, så blir lite stressad av att jag inte bara har resten av året oplanerat.
Men det blir säkert bra, Emil, Knut och Stig är med mig på båda grejerna så det ska nog lösa sig.
Men mest försöker jag tänka på att jag snart har en bebis. Det är ju enormt stort!


Vad är din planer?

Få barn! Så sjuk plan ändå. Så mina planer är en massa barnvagnspromenader, kunna ha på mig mina stickade tröjor utan att de slutar på halva magen och att kunna plocka fram min Rodebjerkappa  och halsduk igen. Can´t wait!

Vad är ditt favorit-te?
Är en periodare när det kommer till te. Är nybörjare helt klart, började för bara några år sen och har inte riktigt kommit in i det än. Men jag gillar fruktiga téer med mycket honung och citron. Jag dricker det mest för mysighetsfaktorn.

Snyggaste höstaccessoaren?
Stor halsduk. Älskar stora halsdukar och älskar ännu mer mössor. I år vill jag ha en stickad och riktigt tjock, helat i smutsrosavinröd typ.

Vad är värst, kylan eller mörkret?
Kylan. Jag har inget emot att det blir mörkt, det är ju bara mysigt. Men hatar så innerligt att frysa, får ohyggligt ont i ryggen av det för jag spänner mig så himla mycket. Dock har jag ny vinterjacka så jag hoppas på att slippa frysa i år.

Top 3 godast höstmat?
Köttgryta som fått stå på länge med mycket rödvin i, Nikkalouktasoppa med nybakat bröd och rödvin och charkbricka (snart får jag äta det igen!!)

En utflykt du vill göra i höst?
Jag ska ju till Stockholm i November så det ser jag verkligen fram emot, sen anar jag att det blir minst ett besök i Värmland också. Måste ju låta Stig mysa med mormor.
Sen hade jag gärna tagit med familjen till Göteborg och låtit Knut gå på det där Alfons Åbergs hus eller vad det heter, någon som varit där, är det bra? Och gå på Universeum såklart! Det måste jag föreslå för Emil.

En restaurang som är extra mysig på hösten?
Alla restauranger är väl mysiga på hösten? Men vår familj älskar Harry´s (jag vet, ledsamt svar men vi har inte så stort utbud här) för de har spel man kan låna så då kan vi äta och spela spel ihop, så mysig grej att göra med sin unge.

En bok du vill läsa i höst?
Lyssnar just nu på Björnstad i vår bokklubb, oväntat bra!

Någonting du ser fram emot extra mycket just nu?
Stig <3


Vecka 37


Samma klänning (från Indiska), mindre mage i vecka 20

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...