Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Hur landet ligger!

okt 13, 2020 | Allmänt

Jag har verkligen glömt bort hur det är att blogga på daglig basis, glömmer bort att jag ens har denna blogg. Men nu så!
Tänkte berätta lite om hur landet ligger just nu:

Min status med nacken är att den extrema huvudvärken har lugnat sig och numera mer ligger som ett dovt bakgrundsljud kan man säga. Nacken är dock oförändrad men väldigt medicinerad så den känner jag inte av så mycket. Så status på sjukdomsläget känns ändå under kontroll!

I helgen fick Emil inställda planer så vi åker till stugan, trots att vi precis var där och stängde igen den för vintern. Men vi testar helt enkelt hur det går att leva med endast vatten på dunk, det går säkert bra det med.
Ser fram emot att kasta sten i Vänern, mysa framför brasan och kissa i lingonriset igen!

Helgen efter det ska jag till Stockholm!
Can´t f*cking wait!
Stockholm är lite som mitt andningshål på det precis motsatta sättet mot stugan. Det är dit jag åker för att känna att jag fortfarande lever, fåå myllret, pratet, folket, att få skrika till varann på högljudda barer, få klä sig fint, gå långa promenader i urbana grönområden, sova på Johans gnissliga soffa, testa nya matställen och dricka vin redan på eftermiddagen.
Åh!
Jag ska också äta frukost med Camilla Läckberg, vi skulle egentligen också dricka vin men fick styra om lite i planeringen. Hon och jag har pratat länge och hon har även köpt en hel hög med teckningar genom åren så det ska bli väldigt roligt att faktiskt ses på riktigt!
Jag hoppas också klämma in lite egentid på stan, ska bunkra upp med penslar på Systrarna Greene (visste ni att de har de ABSOLUT bästa penslarna?! Dagens tips!) dock brukar den här biten med egentid alltid bli lidande när jag är i Stockholm. Kan typ inte minnas en enda gång jag faktiskt fått det de senaste tio gångerna jag varit där.
Johan brukar möta upp mig direkt när jag kommer med tåget och sen har han redan planerat in en massa roligheter så det är bara att följa med. Skitmysigt såklart och kläder behöver jag inga nya ändå. Men penslarna, de måste jag hinna med!

En annan sak jag gjort sen sist är att söka till Liljevalchs vårsalong! Det har jag aldrig gjort förut så det kändes stort. Vem som helst får alltså söka och sen blir man uttagen och får hänga sin konst på muséet.
Jag förstår själv att oddsen att få vara med är minimala, men det känns ändå väldigt spännande att få beskedet, men jag är (på riktigt) inställd på ett nej, men ändå.
Sökte bland annat med den här:

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...