Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Ileby´s Bodega!

apr 9, 2018 | Huset

Igår var det dagen D, då det var dags att damma av Ileby´s bodega!
Det är ta mig tusan året bästa dag!
Jag sopade rent allt sågspån från diverse byggprojekt under hösten, sopade bort alla miljoner löv från vårt vildvin och under alltihop fanns bodegan som legat i ide sen i höstas.

I år var jag till och med så hurtig att jag dammsög hela uteplatsen med vårt grovdammsugare! Huset inomhus ser ut som hej kom och hjälp mig, men uteplatsen minsann, den ska dammsugas!
Sen gnuggade jag av utekökets betongskiva för glatta livet och ställde dit nya krukor som bara väntar på att få kryddor och örter inplanterat.

Sen av med alla presenningar och fram med utemöblerna!
Ännu mer skrubbande men eftersom jag har en man som verkligen älskar denna uteplats, så har vi ljudsystem inkopplat så det gick finfint att lyssna på musik under tiden.
Spelade sommarlistan med sooooooooooooommar soooooooooommar sooooooooooooommaaaaaaar ekandes ur högtalarna!

Hela tiden sprang Knut runt med diverse fotbollar, avklippta ”ninjagrenar” vattenkannor och annat jox. Älskar när han får vara ute och underhålla sig själv och det gör sannerligen han också.
Till sist satte Emil grillen på plats och till helgen måste vi nog inviga bodegan på riktigt.
Nu är säsongen igång, äntligen!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...