Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Ingen Vanlig Dag!

mar 8, 2011 | Allmänt


För det är MIN födelsedag!!

Dock firade jag den genom att sitta på vårdcentralen för att kolla om jag har lunginflammation, men det verkar inte var afallet som tur är.
Så jag får helt enkelt hosta vidare och vara hemma och sjuk fast det är strålande sol utanför!
Fan.

Jag firade med att köpa en ny handväska iallafall, i present till mig själv.
Det var ungefär det jag orkade med idag, sen tog alla krafterna slut.
Men nu är jag ett år äldre och förhoppningsvis lite vuxnare och lite visare än igår!

Grattis till mig!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...