Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Jobbstress och Finkurs!

mar 25, 2019 | Tankar och Vardag, Teckningar

Usch jag har sådan total jobbstress för tillfället! Jag är nämligen bedrövlig när det kommer till ekonomin i mitt företag (trots att jag har en fantastisk revisor) och nu är det dags att betala in restskatt och i vanlig ordning har jag levt över mina tillgångar och måste således jobba som en tok nu på slutet.
Precis som alla andra år.

Blir så trött på mig själv och att jag saknar så mycket struktur när det kommer till jobbet.
Allting ligger i olika högar, viktiga avtal och teckningar, blandas med skisser och allmänt kladd.
MEN, så såg jag att Jenny håller en kurs i kreativ struktur, för kvinnliga kreatörer. Så jäkla strålande och perfekt för mig som inte har en aning om vad jag sysslar med då och då!
Jag träffade Jenny när jag var på ett event i Malmö med JWHF gänget. Har följt henne i säkert tio år så det var verkligen kul att ses på riktigt. Dessutom var hon precis som jag trodde och sånt är alltid skönt tycker jag.
Imorgon är det kursstart på Strömma Farmlodge och det ska bli så himla roligt!
Jag ser fram emot att få ordning på mitt företag och kanske även lite ordning på mig själv, träffa andra likasinnade och att få träffa Jenny igen.
Dessutom ser jag orimligt mycket fram emot att få åka bil ensam i några timmar. Jag gör nämligen aldrig det. Så jag har laddat upp med riktigt bra musik och skriksång i minst två timmar!
Sen tänker jag dessutom smita in på Ullared efter kursen, trots att Emil förbjudit mig att gå in där.
Men man KAN faktiskt inte åka förbi utan att gå in. Det är mer eller mindre olagligt!
Ska bara köpa en ansiktscreme…….

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...