Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

JWHF Style Challenge, Dag 1!

maj 6, 2019 | Kläder

Hoppas ni inte har missat sidan JWHF som är en samling av färgstarka bloggare och annat fint. Nu drar de igång style challenge, för tredje gången.
Det är alltså en klädgrej, för att man ska utmana sig själv att tänka lite nytt och utanför boxen (om man vill) med sin garderob.
Varje dag har ett nytt tema. Dagens tema är RANDIGT.
Jag ÄLSKAR randigt så för mig var det här lätt som en plätt.
Hade dessutom svårt att bestämma mig så det fick bli två randiga varianter.


Först ut den här t-shirtklänningen från Monki. Köpte den när jag var gravid för jag tänkte att det var ett idealiskt gravidplagg, men sen använde jag den inte en enda gång för den kändes som ett nattlinne. Nu däremot har jag återupptäckt den och tycker väldigt mycket om den. T-shirtklänning är mitt favoritplagg alla kategorier. Man ser liksom avslappnat cool ut i det. Har en svart som också kommer från Monki som jag använt så mycket att den nästan faller i bitar.

Men, för att inte känna mig allt för ”jag-jobbar-hemifrån-ig” så bytte jag ändå om. Så det slutade med det här randiga istället:


Randig body från H&M, jeansen är Levi´s 501 som jag gissar att jag köpt på Erikshjälpen någon gång, men de har varit för små och legat undanstoppade, men nu så! Skorna är mina favoriter, från Marimekko.

Imorgon är temat:

Tisdag – Ton-i-ton 

Häng på vettja!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...