Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

JWHF Style Challenge, Dag 3!

maj 8, 2019 | Kläder

Idag är det dag tre i klädutmaningen på JWHF, nämligen: blomster!

Jag trodde jag hade massor av blommigt i garderoben, men när jag tittade så hittade jag knappt någonting. Måste ha rensat ut det gradvis utan att jag märkt det.
Har förstås min pärla från Rodebjer men den kändes lite väl fin för att sitta hemma med en bebis hela dagen.
Så det fick bli det här!
Kimono-kavaj-grej som jag fått av min faster, från Vero moda, världens skönaste byxor från Filippa K, linne från ullared och skor från H&M.

Imorgon är temat:

Torsdag – Throwback

Alltså dags att visa någon gammal favorit som hängt med länge i garderoben. Undra vad det kan vara? Måste nog gå in och göra lite research i min garderob känner jag….

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...