Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

JWHF Style Challenge, Dag 4!

maj 9, 2019 | Kläder

Idag är det dag fyra i JWHF utmaningen och idag handlar det om: Throwback!

Alltså att visa en gammal favorit.
Jag kollade igenom min garderob och jag har faktiskt rensat ut så himla mycket att jag inte sparat så värst många favoriter. De har jag älskat sönder och sen har jag slängt eller skänkt bort dom.
Så det fick bli den här tröjan. Det är ett av mina första plagg jag köpte från Rodebjer (köpte den inte ny) och jag har haft någon slags hatkärlek till den.
I början gillade jag den inte alls, tyckte den var för oformlig, bred och sladdrig men otroligt mjuk.
Sen gick den känslan över i att det var skönt att den inte var så tight och numera älskar jag den! Så himla himla skön, som att ha på sig en snuttefilt.
Emil tycker att jag ser ut som min mamma i den och det här är verkligen ett typiskt plagg min mamma skulle ha.
Men det passar ju bra för idag kommer hon hit!

Tröja, Rodebjer, tights från Mango, skor Vagabond och väska från Moschino.

Imorgon är det dags för:

Fredag – Fest

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...