Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Knut 5 År!

feb 19, 2019 | Tankar och Vardag

I söndags var det äntligen dags för Knut att fylla fem år, som han längtat! Vi tågade in med presenter men såklart låg han redan vaken, som sig bör.


Han va mycket taggad på presenter och blev så himla glad!


Stig var med också, livets första födelsedagsfirande!


Knutte fick en klocka med Buzz Lightyear, så resten av dagen gick åt till att fråga vad klockan var och när kompisarna skulle komma på kalas.


Till slut blev klockan två och huset fylldes av superhjältar! Temat för kalaset var maskerad, men jag antar att pojkar i den åldern har ungefär samma smak (och stora muskler uppenbarligen)
Sen härjades det runt i två och en halv timme och sen var kalaset slut och mamman och pappan fick ligga raklånga i soffan en stund. Jösses, det tar på krafterna att ha fem muskelknuttar hemma!

Älskade Knut!
Vilken lysande person han är, den absolut snällaste som finns, alltid mån om att alla ska ha det bra.
Han är påhittig, pysslig, glad och superrolig!
Måste fortfarande stanna upp och nypa mig själv ibland över det faktum att han är min, älskade fantastiska lilla person!
Jag älskar dig mer än allt!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...