Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Knutte Åker Skidor!

mar 15, 2016 | Bebis

På tal om det här, så var jag ju tvungen att leva upp till min nya titel som skidbloggare, hö hö, så i helgen åkte vi till en liten slalombacke mitt inne i Smålandsskogen.
Knut fick sina första skidor och pjäxor i present när han föddes av vår kompis som jobbar i skidshop. Vi provåkte lite i Sälen förra året men då hade ju Knut inte ens lärt sig gå än, så att hoppas på en slalomkarriär kanske var lite väl optimistiskt.
Men nu är han två år och det är dags att börja lära sig (den ömma fadern är hans största support, min roll är mest att inte smitta av sig med min skidskräck)

Vi kom till backen, fullutrustade och med snowracer ifall skidorna inte skulle locka.
snö1 snö2
Vi hade inte behövt ha med den för det var någon som var vansinnigt taggad på att åka skidor. -Siiiiiiiiiiiiiiiidoooooooooor, siiiiiiiiiiiiiiidooooooooooooor!

snö3

Det finns videobevis på både min (annaritar) och Emils (emilileby) instagram när han åker. Så himla duktig! Mycket modigare än sin mor.

snö5 snö4

Man blir ju rätt trött i benen av att åka upp och ner hundra gånger. Då är det ju bra att ha en mamma som sköter korvgrillningen under tiden.

snö8

snö7

Mums!

snö9

Helt klart en succé!

snö6

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...