Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Lilla vackra Anna

maj 20, 2010 | Tankar och Vardag

Visste ni att jag är döpt efter den här visan?
Det är världens sötaste låt och det var min pappa som hade bestämt att om han någonsin fick en dotter så skulle hon heta Anna, just efter den sången.
Sen träffade han mamma och sen kom jag och fick heta just Anna!
Fast mamma fick bestämma mitt andranamn, så mitt fullständiga namn är Anna Clara Ileby!
Tur jag inte hette Clara i förnamn för då hade underbaraclara fått konkurrens!

När ni ändå lyssnar kan ni väl lyssna på ”Hmm….du är så underbar” med Sven-Ingvars? Hittade den inte på youtube men den finns på spotify och är så himla fin! Det är min och Emils låt och den ska vi ha när vi gifter oss.
Sist vi hade fest satte vi på den låten, alla slutade dansa och trodde vi va dumma i huvudet som lyssnade på den. Men Emil bjöd upp mig och vi dansade tills vi ramlade in i storbilds teven!
Det är ett av mina mest romantiska minnen! Att älska nån så mycket att man välter omkull.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...