Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Listan!

mar 6, 2019 | Allmänt

När man inte vet vad man ska blogga om, så använder man en lista. Denna gången lånad av Elsa.

Vad köpte du senast?

Kläder från Mango. Men sen fick jag pengar av mamma i födelsedagspresent så de gick till att betala de där kläderna. Köpte bland annat det här, prickig topp till mig och gul tröja till Knut:

 

Hur lång är du?

168 cm, men upplevs nog som kortare, för jag har så himla korta ben och lång överkropp. Som en orangutang.

 

Vad stod det i ditt senaste sms?

En på jobbet frågade vad det var för kod till pingisrummet.

 

Vad gillar du mest med dig själv?

Att jag gör saker jag inte vågar, att jag står upp för mig själv och är bra på att bita ifrån när något känns fel. Att jag är sjukt snabb i käften, det är min bästa superkraft. Har räddat mig många gånger (och ställt till det minst lika många)

 

Vad gillar du minst med dig själv?

Att jag ältar saker i oändlighet. Har otroligt svårt att släppa och gå vidare. Gillar inte när saker ligger och pyr. Sen gillar jag inte när jag oroar mig i onödan, tänker ut scenarion som aldrig kommer hända och sen blir jag skitnojig av det. Som nu tex, ska vi till Branäs ihop med en annan familj, då ser jag framför mig hur alla i stugan får magsjuka och det blir en enda stor spyfest av allting. Kommer antagligen inte hända, ändå oroar jag mig för det nu.

 

Har du söndagsångest?

Nej men jag brukar vara ganska trött på söndagar och längta till jobbet. Eftersom jag bara jobbar måndagar och tisdagar just nu så har det gått väldigt många dagar sen jag var på jobbet när det är söndag och då brukar jag sakna pennorna.

Låt på huvudet just nu?

Tula hem och tula vall, så jäkla bra!!

 

Är du en ringare eller smsare?

Utan tvekan en sms:are! Hatar att ringa, hatar att svara i telefon så jag avskyr när folk ringer mig också. Det här är 2019, nu smsar vi! Tror alltid det är nått weirdo om det ringer (vilket det är då och då)

 

När går du och lägger dig?

Runt 22. Är verkligen ingen nattsuddare. Gillar att lägga mig tidigt och att sova länge på morgonen. Alltså sömn är typ min favoritgrej i livet haha!

Vad är det modigaste du gjort?

Teckna live för Panduro och Winsor & Newton samtidigt som jag pratade engelska i en timme. Inget slår det, med andra ord svinmodigt!

 

Har du haft urinvägsinfektion någon gång?

JÄTTEOFTA! Det här var mitt stora problem i tonåren pga att jag fick det jämt, bara jag tittade på en kall sten så fick jag urinvägsinfektion. Numera händer det väldigt sällan som tur är.

 

Hur många kuddar sover du med?

En. Har aldrig förstått mig på fler än så. Hittar man den perfekta så är det inget att tveka på. Hittade dock min på erikshjälpen, lite äckligt kan tyckas. Men den var ny och jag köpte den för att ha i soffan, men sen somnade jag på den av en händelse och insåg att den var perfekt!

 

Äter du några vitaminer/kosttillskott?

Nope. Kanske borde?

 

Vad läste du för språk i gymnasiet? Vilka språk kan du?

Läste man språk i gymnasiet? Det gjorde inte jag iallafall. Läste dock tyska på högstadiet. Minns absolut ingenting.

 

Go to-mat som alltid är gott?

Allting med stuvad grönkål. Eller snabbmakaroner och köttbullar. Så svårslaget ändå!

 

Hur ofta tvättar du håret?

Typ tre gånger i veckan, två kanske? Är ett stort fan av torrschampo.

 

Hur uppvaktar man dig?

Man pratar om riktiga saker, inte väder och vind och allmäna trista ämnen. Utan sånt som är på riktigt. Sen lyssnar man när jag pratar, ställer frågor och undrar. Sen får man gärna bjuda på rödvin, big mac och gilla att spela tv-spel.

 

Har du något smeknamn?

Ileby möjligtvis, eftersom vi var fem Annor i vår klass på gymnasiet.

 

Har du någon dold talang?

Jag kan böja fingrarna så långt bakåt att de nuddar handleden, är svinbra på singstar och kan dricka oväntat mycket öl.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...