Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Listan Med Förklaringar!

feb 16, 2016 | Tankar och Vardag

Jag har skrivit ett blogginlägg i mitt huvud om hur jag mår just nu, men aldrig orkat skriva det på riktigt. Sen såg jag en himla bra lista hos Clara, så kanske kan jag kombinera de två, jag provar:

Vad stressar dig? Just nu är jag ohyggligt stressad över mitt jobb! Jag har så himla mycket och göra och det är ju en frilansares dröm såklart, men samtidigt blir den där listan bara längre och längre och jag blir yr i huvudet bara jag går in i ateljén. Sen att jag måste gå upp minst en gång varje natt och ta hand om Knut gör att det liksom blir för mycket. Dålig sömn + mycket jobb är en livsfarlig kombination! Räknade ut att jag sovit kanske tio hela nätter på två och ett halvt år (man sover ju sämst som gravid, därför räknar jag in den tiden också) och nu börjar det sannerligen märkas. Känns som jag skulle kunna sova konstant i ett helt år för att väga upp.

Vad ska du göra ikväll? Slå in Knuts paket för imorgon fyller han TVÅ år! Bästa två åren helt klart (men tröttast, icke att förglömma)

Vad är svårt? Att lyssna på kroppen för att man vill så mycket, men orkar så lite. Att säga stopp och tacka nej.

Vad är lätt? Att äta jättemycket godis och spela spel på mobilen på kvällarna.

Vad blir det för middag idag? Snabbmakaroner och falukorv utan ketchup, som dessutom varit fryst. Åh det ljuva livets lyx.

Vad vill du göra mer? Sova, måla oljemålningar, sy och åka på weekends med min man.

Vad går du igång på? Nya pennor, bra suddgummin, flytande svart tusch som är sådär riktigt kolsvart, nöjda kunder och okända paket på posten.

Vad gråter du av?  Just nu gråter jag av ingenting. Höll på att börja gråta på jobbet igår bara för att jag var så yr och att jag inte orkade börja på en ny teckning. Sen grät jag lite i bilen när jag lämnade Knut på dagis och hans kompisar slängde sig om halsen på honom och skrek HEJ KNUUUUUUUUUUUUUT! Då blir jag rörd.

Vad gjorde dig arg senast? Att de in Danmark har rätt att beslagta flyktingarnas ägodelar. Blir så arg att jag knappt kan tänka klart när jag hörde det!

Vad åt du senast? Den där ledsna matlådan.

Vad är fånigt? Att rösta på Sverigedemokraterna och tro att allt ska ösa sig av sig självt då.

Vad är gott? Alla former av smågodis just nu. Är konstant supersugen. Helst liksom svulla i mig alltihop på en gång. Ja. Ungefär så.

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...