Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Lite fler Kalenderflickor!

nov 24, 2011 | Tankar och Vardag, Teckningar
Nu börjar kalendrarna dyka upp på nätet och det är så himla fint att se och läsa om hur glada de blivit!
Här kan du läsa vad Emily skrivit, här vad Louise skrivit, Emmas urfina text och Karins rim ifall man skulle vilja ge bort en kalender i julklapp, rimmat och klart!

Idag blev jag bjuden på brunch hemma hos min vän Erika. Brunch är det bästa som finns, jag som aldrig äter frukost uppskattar fenomenet brunch extra mycket eftersom jag är hungrig som en gris vid den tiden!
Sen åkte jag och mamma till IKEA och imorgon ska jag möta Emil i Jönköping och gå på vår tredje Melissa Horn konsert.
Lovely!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...