Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Liten Anna Ritar!

dec 22, 2010 | Teckningar

Den vanligaste frågan jag får (förutom vilka pennor jag använder) är om jag alltid varit duktig på att rita.
Så nu när jag är hemma hos mina föräldrar har jag rotat igenom skåpen och hittat lite gamla teckningar, sen får ni helt enkelt avgöra själva om jag alltid varit duktig på att rita eller inte.

(sen ett tips, man kan inte bara sätta sig ner tre gånger och teckna och tro att man ska va grym, jag har tecknat säkert minst en timme om dagen sen jag var tre fyra år. Så det krävs ju lite övning för att bli duktig. Jag vet att det är frustrerande nä det inte blir som man tänkt, men skit i det och öva öva öva, så släpper det så småningom. Jag lovar.)

Jared Leto från ”Mitt så kallade liv”. Herregud vad kär jag var i honom. Den här gjorde jag när jag var tolv år.

E-type. Jag var ett stort fan. Jag var elva år när jag tecknade denna.

Jan Johansen. Efter melodifestivalen och ”se på mig”. Elva år.

Mumintrallöt (man riktigt hör vilken värmländska jag måste haft) och My. Har inget årtal, men runt fem sex år kanske.

Två hästar i en hage. Fyra år.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...