Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Månadens 5!

jan 10, 2011 | Teckningar


Nu var det längesen sist, så nu är det dags för den här månadens fem!

Det är alltså fem teckningar som kostar 400 kronor (+ frakt) istället för 800, men det finns bara en av varje så först till kvarn!
Alla bilderna är i a4 storlek och självklart är det originalet du köper, inga tryck här inte!

Sen en lite påminnelse också, att snart är det alla hjärtans dag och om du vill beställa nått tills dess, är det bra att göra det nu, så du säkert hinner få det i tid!

Maila till: a_ileby@hotmail.com

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...