Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Min Garderob I Höst!

sep 9, 2019 | Kläder

Nu är det höst, min bästa årstid när det kommer till kläder! Jag ÄLSKAR höstkläder!
Speciellt i år när den rostbruna färgen är superinne och finns överallt, det är liksom min färg och jag har ytterst svårt att motstå den. Passar så himla fint ihop med mörkbrunt, senap, ljusrosa, ljusgrå, lavendel (som jag egentligen hatar, men fint i kombination med rost) och mörkblått.
Den här hösten har jag ”bytt stil” igen. Eller jag har snarare rensat min garderob stenhårt och bara behållit sådant jag verkligen älskar och märkt att jag faktiskt bäst gillar basplagg. Alltså enfärgade saker, eller möjligtvis randigt och blommigt.

Jag sålde min älskade rostbruna Odessa kappa från Rodebjer för någon månad sen. Det har alltid varit nått som skavt i mig när jag haft den, den har varit snäppet för stor (hade medium och hade nog trivts bättre i en small) och så var den så lång så det blev liksom inga ben kvar.
Men jag älskade färgen så innerligt. Men så tog jag tag i mitt liv och tänkte att man kan inte ha något i sin garderob som är så hiskeligt svindyrt och så älskar man det inte. Så jag sålde den.
Istället köpte jag en mörkblå Filippa K jacka/kappa med piléfoder inuti. Man kan knäppa den på två olika sätt och jag köpte den från min favoritgrupp på Facebook, Labels We Love för en femhundring. Den är oanvänd med lapparna kvar och det är ett sample, alltså ett plagg som kanske aldrig kom i produktion.
I och med denna nya kappa (har aldrig ägt en mörkblå tidigare) så kände jag att jag behövde matcha resten av garderoben med denna nya renare siluett.
Sååå, här är ett collage jag satt ihop hur jag tänker att jag ska se ut i höst (fler inspirationsbilder finns i min pinterestmapp I want to look like this please)


Jag tänker blanda stickat med jeans, klumpiga sneaker, mössor och skinnväska. Ser fram emot halsduk och kyligare väder.
Är så glad att jag den här hösten både är långhårig och blond, det var längesen!
Det passar ju dessutom ypperligt till en mörkblå kappa!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...