Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Mina Kläder 2018!

dec 19, 2018 | Kläder

Att sammanfatta mitt år med vad jag hade på mig blir en smula speciellt i år eftersom jag var gravid större delen av det och efter det för stor för mina vanliga kläder.
Men jag försökte iallafall klä mig så gott jag kunde, trots växande mage.
Vi kikar:

Den här dagen hade jag fått reda på att jag var gravid, därav helt lycklig uppsyn. Skjortan är från Gina Tricot men köpt på Erikshjälpen. Hann bara ha den denna enda gång innan den blev för liten.

Nu började det synas lite. Tror det här är vecka 12 eller 13, så ganska stor mage tidigt.

Försökte kamouflera hur himla illa jag mådde hela tiden. Kunde inte ha några plagg som satt åt det minsta lilla utan att få kväljningar. Bara jag tänkte på gravidtights så mådde jag illa.

Försökte ha så mycket långa klänningar som möjligt, så jag kunde ha knästrumpor under och slapp nått som tryckte på magen.

Gick på gala med Emil och kände mig supergravid. Nu i efterhand tycker jag knappt det syns.

Jag köpte ny baddräkt i XL för att kunna ha hela graviditeten. Älskar den fortfarande så mycket! Från monki.

Vi åkte på romantisk weekend till Gdansk och jag hade på mig min mjukaste klänning från Miss Clarity som jag fått av underbara Clara och såklart min älskade kaftan, bästa gravidplagget!

Ännu en klänning från Miss Clarity. Kläderna är inga gravidplagg men ändå perfekta för ändamålet!

Jag åkte till Malmö för att hänga med JWHF-gänget! Hade blommigt på dagen men bytte om till svart lagom till middagen. Ångrar det fortfarande, helt fel gäng att vara svartklädd med!

Jag använde mig stretchigaste Marimekkoklänning som jag älskar, men aldrig törs använda för den är så tight. Nu när magen var stor av en anledning kändes det bättre.

Började må bättre och kunde klä mig lite roligare, när det inte behövde vara spy-anpassat. Köpte fotriktiga sandaler.

Mer kaftan!

Satte i löshår och använde min mest likeade klänning! Det här är heller ingen gravidklänning men funkade bra en stund iallafall. Från Mango.

Hade träningskläder för gravida, från Training for pregnant. Ser fram emot att använda dom även nu, när jag ska börja träna igen. Fast utan gravidmage den här gången, men minst lika mycket mage ändå dessvärre.

Den här klänningen var en succé! Älskade den, sval, lång och bekväm. Alla plus med andra ord!

Hade hatt och töjde ut min baddräkt från miss janna till det yttersta!

Sista rycket med jättemagen! Tycker jag är riktigt fin såhär i efterhand. Det tyckte jag INTE då.

När han väl var ute var det dags att försöka hitta tillbaka till någon slags stil. Gillar den här skjortklänningen från Kappahl. I den slipper jag känna mig det minsta obekväm!

Favorit från Ganni, som jag köpte på vinst och förlust när jag var gravid.

Annars har jag mest sett ut såhär, i så mycket bruna toner jag kan och helst så mycket som möjligt från Rodebjer så jag åtminstone ska kunna glädjas åt det, när kroppen inte känns som vanligt.

Det var allt för 2018.
Nästa år är min förhoppning att komma tillbaka till min vanliga kropp så jag kan börja använda mina gamla kläder igen (gör mitt första spinningspass idag faktiskt), jag ser fram emot en sommar där jag slipper skavsår mellan låren och kan få njuta av värmen istället för att bara önska mig till diverse isvakar. Bring it 2019, så redo för dig nu!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...