Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Mitt livs viktigaste Paket!

mar 1, 2010 | Teckningar


Jag var äntligen klar med arbetsproverna, stod där med det färdiga paketet framför mig och bara stirrade.
Då hörde jag Allis jama alldeles förskräckligt så jag gick ut och kände världens brandlukt!
Mitt hjärta slog i 180! Ska jag brinna upp nu, precis när proverna är klara och vad fan ska jag bära Allis i?!
Jag ringde min faster mer eller mindre panikslagen (hon är hyresvärd i mitt hus) fick henne att skicka dit någon som måste kolla vad det är som brinner!
Jag slängde på mig en munktröja och mössa och sprang ut i trapphuset och luktade och såg om det fanns rök någonstans. Sen ett snabbt beslut, tillbaka till lägenheten och ta arbetsproverna under armen.
Sen gick jag till posten (längst ner i vårt hus) postade arbetsproverna och sprang sen hem till Allis igen!
Vid den tidpunkten hade de hittat vad felet va. Det bor närmligen fyra kineser i en lägenhet på 25 kvardrat (min gamla) mitt emot oss och de hade glömt nått på plattan.

Så nu sitter vi här jag och Allis, en smulaskakade och vi luktar eld. Men nu är iallafall mina arbetsprover på väg!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...