Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Modeveckan Dag 4!

jun 14, 2018 | Kläder

Idag hade jag glömt kameran på jobbet, så fick bli mobilbilder.
Det jag saknar allra mest med att inte vara gravid, är det där enkla att bara kunna slänga på sig jeans och t-shirt. Jag ÄLSKAR jeans och har oändliga mängder (räknade till 75 par, men Emil låter mig ”bara” ha 30 par framme)

Gravidjeans är ju något av modevärldens rövhål kan man säga, för det finns inte ett enda par som är bra! Majoriteten hasar av så man måste dra upp dom precis hela tiden, annars är de för smala eller i helt fel jeanstvätt (är lite allergisk mot mörkblå, tvättade, som drar åt nån brunblå variant)
Men igår, så sprang jag på de här från H&M, på rea dessutom för ynka 120 kronor! De är croppade, slitna och har den perfekta nyansen! Dessutom verkar de, än så länge i alla fall, hålla sig uppe någorlunda.
Min garderob är räddad!
Skorna är mina älsklings från Blankens som jag köpte när Cecilia Blankens var och föreläste i Jönköping förra året.

Jackan rotade jag fram ur gömmorna i källaren. Jag broderade den här när jag gick på Textilakademin för en massa år sen. Jösses vad mina fingertoppar hatade mig då! Men idag fick den åka på igen.

Sjal i håret är en storfavorit hos mig, perfekt för otvättat hår eller för att dölja en utväxt. För att få till en sån här variant tar du en stor fyrkantig sjal, sen viker du ihop den på diagonalen tills det blir en lång och smal sjal. Börja i nacken så du får ändarna uppåt, knyt en dubbelknut lite på sidan av huvudet. Sen virar du ena änden runt den andra och petar in änden under sjalen och sen gör du likadant med andra, så vips har du en sjalboll!
Just den här sjalen är från H&M för en massa år sen men i den bästa kombinationen, rosa, orange och prickigt och randigt!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...