Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

När Biltema kom till Stan!

mar 20, 2011 | Loppis, Pyssel


Eftersom det var vår idag bestämde vi oss för att göra vårsaker, dvs rusta upp min gamla cykel jag fått av snälla faster!
Vi har nämligen fått BILTEMA i Värnamo, en liten sak för mänskligheten, en enorm sak för Värnamo!
Så vi åkte dit och trängdes med alla andra Värnamobor och köpte cykelslang och sprayfärg, och glass eftersom det var vår som sagt.

Sen åkte vi hem, skruvade isär hela cykeln och Emil fixade punkan och jag spraymålade ramen. Tanken är att den ska bli orange med röda ränder, fast nu ska den torka och mitt ”sprayfinger” ska få tillbaka känseln. Men SEN ska den bli randig.För vad kan vara vårigare än en ”ny” cykel?
Som ni ser hade även Allis sin vårpremiär och var ute för första gången. Fast helst höll hon till i trapphuset, grus är nämligen förvånandsvärt läskigt om man aldrig gått i det förut.

Igår var det loppisdags också och jag fyndade (fast jag vet inte om 250 kr klassas som fynd) den här überfina läkarväskan i skinn! Älskar namnetiketten lite extra mycket!
Jag köpte en kavel och en klänning också, klänningen visar jag imorgon och kaveln ser ut som vilken kavel som helst. Så ni vet.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...