Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Näst Sista Dagen!

jul 6, 2017 | Tankar och Vardag

Idag är det näst sista dagen innan semestern.
Egentligen har jag inga måsten nu, utan har lagt lite av de väntande jobben till efter semestern istället.
Så de här två sista dagarna handlar mest om att varva ner, att ladda om för ledighet. Att mentalt förbereda mig på att vara med andra prick hela tiden.

För mig, som är en enstöring av rang, så är det ändå en viss utmaning att ha semester. På vardagarna i vanliga fall får jag ju min beskärda del av egentid när jag sitter instängd i min ateljé, men när jag är ledig är jag  med min familj eller alternativt med vänner hela tiden.
Såklart jag älskar att vara med min familj, men det är inte alltid en ”semester” det vill jag lova.
Så då är det skönt att få landa lite innan. Känna att man är redo, ta några djupa andetag och hoppa rakt in i ledigheten.

Igår packade jag mina kläder inför en vecka på Öland. Jag hoppas så innerligt att det ska bli sol.
Jag packade i alla fall för sol och gömde några stickade tröjor längst ner i smyg.

Med mig i packningen har jag en bok av Märta Tikkanen – Århundradets Kärlekssaga:
Jag har läst ungefär tio sidor än så länge, har redan gråtit, fått klump i magen och älskat den.
Det här kommer bli min nya bibel, det känner jag redan.
Så oerhört fint skriven.

3ef38ea37ef7db678b07f47c9cc8ffb2

1d1e0ff6d85502af0aac834a861aa723

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...