Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

New York, New York!

jan 6, 2011 | Tankar och Vardag


När snön vräker ner för miljonte gången den här veckan, när vintern aldrig tycks ta slut och man nästan glömt bort hur det någonsin känts att gå utan långkalsonger, då behöver man göra nått roligt!
Så jag frågade snällt min man om han ville åka bort, inte till solen och inte till alperna, men till New York!
Jag har varit där förut och vet att det är the place to be så att säga och till min stora förvåning och kolossala lycka sa han JA!
Så nu har vi kollat runt på resor, jag har mailat folk om billiga boenden och jag är så glad att det bubblar!
Jag har inte råd, inte alls faktiskt men ibland får man helt enkelt unna sig, spara och leva på nudlar och tatuera allt man bara kan!
Vår i New York, finns det något finare än så?
Nej jag trodde väl det.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...