Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Nytt Till Småtting!

aug 7, 2018 | Bebis

Vi hade sparat en himla massa kläder från Knut såklart, men jag har ändå köpt en hel del nytt till Småtting.
Knuts kläder var så färgglada och nu vill jag tona ner det lite, som jag skrivit förut.
Det här har jag köpt bland annat, och det är den här färgskalan jag tycker är allra finast just nu:

  • Jackan i ull är från Lindex
  • Overallen i sweatshirtmaterial är från Polarn o Pyret
  • Napparna från Cirkusfabriken
  • Resten av kläderna är från H&M

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...