Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Oktober, November och December!

sep 20, 2016 | Tankar och Vardag

Nu är det snart bara tre månader kvar av 2016.
Jag har haft bra feeling för det här året hela tiden, liksom känt att det varit mitt år.
Det har visserligen varit ett himla bra år, men nu har jag tre månader på mig att göra det perfekt.
Under de tre månaderna tänker jag hinna med:

 • Minst en resa till Stockholm. Nu var det ganska längesen jag var där sist så det är nog snart på tiden att åka dit. Jag tänker att jag ska höstpromenera med Johan i Hagaparken, kanske våga fråga Flora om hon vill ta en öl med mig och visa mina bokskisser för redaktören.

bild 4 (2)

 • Åka till Malmö med min familj. Vi brukar alltid skaffa barnvakt när vi ska iväg, så det hade varit roligt att åka någonstans bara vi tre. Just nu är Knutte dessutom väldigt lätt att ha med sig, eftersom har är på ett ständigt strålande humör.

IMG_2563

 • Göra mustig höstgryta som får puttra länge, med massa rödvin och svamp i. Sen äta den och lyssna på knastrig vinyl samtidigt.

IMG_0314

 • Få klart vårt kök. Idag kommer kakelkillen och fogar och sen är det bara spisfläkt och hyllor som ska upp. Sen klaaaaaaaaaaaaaaaaaart!!

IMG_1593

 • Teckna 25 bilder till som ska vara med i boken. Längtar tills jag får färglägga. Just nu är det bara i skisstadiet och det är inte alls lika roligt.

img_1734

 • Åka till Ullared med min faster. Vi är det ultimata shoppingteamet, vi går på varsitt håll, stämmer av med jämna mellanrum, håller inte på och velar utan köper det vi vill ha och måste inte kolla på exakt allting.

hängmatta3

 • Grilla hamburgare på högrevsfärs en gång till. Det kan bara inte få vara sista gången för i år, för det var så jäkla gott sist!

fest14

 • Dricka rödvin och prata om livet, med vem som helst som orkar sätta sig in och förstå.

carroomartin

 • Hoppa i lövhögar med min son.

IMG_5913

 • Åka till Köpenhamn. Alltså jag vill så HIMLA gärna åka till Köpenhamn! Det känns som den perfekta höststaden.

bild 5

 • Skaffa julgran. Vi har inte haft julgran på evigheter! Förrförra året skulle vi precis flytta så då orkade vi inte krångla fram alla julsaker och förra året spydde Knutte i bilen när vi skulle åka och hugga julgran så det blev inget av det. Men i år, då jäklar!

gunga2

 • Prova panpastels. Har sett att vår färghandlare har tagit hem det nu och jag är så himla sugen på att prova. Spons tack!

ansiktsmask

 • Skriva ner hemliga texter. Har hela datorn full med hemliga små textrader som ingen får läsa. Det är min favoritsak att göra när jag behöver tänka på något annat än teckningar.

IMG_1419

 • Fota Knut. Jag älskar att fota Knut med den riktiga kameran och inte bara med mobilen. Han är så himla lätt att fota, – Var glad, säger man bara så skrattar han så han kiknar.

IMG_0121

 • Ha halsduk. Åh snart snart behöver man inte svettas ihjäl i halsduk.

cissi

 • Färga håret smutsrosa. Min frisör är supersugen på att testa så hon har fått fria händer att testa på mig. Det blir någon gång i november.

IMG_1467

 • Bli stark. Jag har bestämt mig för att bli stark till nyår. Eller ja, till forever egentligen, men nyår är mitt delmål. Hittills går det skitdåligt.

hav

 • Gå ut och dansa. Alltså såååå himla längesen jag dansade! Det är ju för dåligt! Skärpning!

studs4

 • Plocka fram min Carhartmössa igen. Jag älskar den!

IMG_1068

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...