Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Om Jag Vore….

sep 29, 2017 | Tankar och Vardag

Om jag vore en glass: skulle jag vara en Calippo! Först iskall så man måste värma den innan den går med på att komma ut. Sen när man tror att det är slut, så är det godaste (såsen i botten) kvar!

Om jag vore en maträtt: skulle jag vara sushi. Det krävs några gånger innan man gillar det, men sen jäklar vad gott det är!

Om jag vore ett djur: skulle jag utan tvekan vara en ko. Jag gillar att glo på folk, har lite trög reaktionsförmåga och gillar att ständigt tugga på nått.

Om jag vore en sko: skulle jag vara mina egendesignade Adidasskor!

sko
Om jag vore en karaktär ur en TV-serie: skulle jag vara Rachel i Vänner eller Miranda i Sex and the city

Om jag vore ett klädesplagg: skulle jag utan tvekan vara en prickig Rodebjerkaftan! Prickig såklart, rymlig och bekväm och svår att få tag på.

Om jag vore en sminkprodukt: så skulle jag vara ett läppstift. Färgstarkt och lämnar avtryck och hamnar ofta utanför.

IMG_3162

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...