Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Om Man Finge Drömma!

jan 8, 2016 | Huset, Tankar och Vardag

Har ni sett att Isabelle ska flytta från Stockholm till Östersund och bara vågade hoppa? Jag ÄLSKAR sånt!
Jag är själv en hoppare av rang men har dessvärre (får man säga så?) gift mig med en man som absolut inte vill hoppa, så jag sitter där jag sitter.
Innan hade jag inga problem att flytta hit och dit, testa nya saker, nya jobb och nya infall. Även om jag ibland är väldigt tacksam att han håller mig på jorden, annars hade det nog inte blivit någon ordning alls på mig.

Men OM jag hade hoppat på alla infall jag fått så hade vi:

Köpt ett hus på Öland.
Det här är ju mitt starkaste infall och högsta dröm. Det får gärna vara ett vitt, putsat hus med rosenbuskar, en innegård så man inte blåser bort och allra helt ligga granne med Alvaret.
Där skulle jag gå runt i hängselbyxor och rita med kritor på gatan med Knut.

IMG_4948
Eller……

Så hade vi flyttat långt upp i Sverige, där man har höga berg som utsikt. Där det är alldeles tyst och ingen som kollar rakt in i ens vardagsrum.
Då hade vi haft ett hus utan grannar, kanske en höna eller två och Knut hade kunnat prata Norrländska.

utsikt
Eller…..

Så hade vi bott i Stockholm, eller Uppsala. Jag hade kunnat pendla in till Stockholm.
Vi kunde åka ut i skärgården på sommaren, gå på Skansen och Gröna Lund.
Jag kunde få inbjudningar till olika mingel och faktiskt kunna gå dit.
Jag kunde ha ett kontor ihop med andra, där det var högt i tak och gott kaffe i pappmuggar.

IMG_5806 (533x800)

Eller…..

Så hade vi flyttat hem till Värmland igen. Så jag kunde äta lunch med mamma några gånger i veckan, veta var alla vägar leder och dricka öl i inre hamn på sommaren. Vi kunde ha en båt och bo vid Vänern.
Man kunde ha kvar sina gamla kompisar och allting skulle kännas invant och skönt.

IMG_6998

Eller…..

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...