Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Om man kisar….

mar 2, 2010 | Tankar och Vardag


Om man kisar och tänker på något annat kan man nästa säga att det är vår ute! Strålande sol och man kunde NÄSTAN gå på bar asfalt. Fast bara nästan.
Jag har iallafall öppet fönster in till ateljén idag, för solen har legat på hela dagen så det är hundra grader varmt här inne.

Idag har jag ritat mönster för att kunna sy egna jeans, ska bli väldigt spännande. Tänk att ha ett par jeans, helt anpassade efter min kropp!
Sen gick jag med tulpaner och hänt extra till Elin som låg på sjukhuset och var en blindtarm fattigare.

Hoppas vädret håller i sig för imorgon drar hela textilklassen till Göteborg för att titta på skolor, köpa tyg och dricka öl!
Om man hade fått önska så skulle jag ha mina nya vita tygskor, men jag antar att jag firar det nya vårvädret med ordentliga kängor och skinnjacka istället.

Idag är en mycket bra dag. Dessutom har träningen visat resultat genom att få min rumpa att bli fem centimeter mindre, bara sådär. Poff!

(tro inte att jag aldrig tecknar längre eftersom jag visar så dåligt med bilder här, men jag har beställningar och jobb som hopar sig så jag måste beta av det först, sen lovar jag fler teckningar!)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...