Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

På mitt Kylskåp!

mar 31, 2010 | Tankar och Vardag


Det här sitter på mitt kylskåp. Så himla fint.

Magneten har jag fått av min mamma när jag gick på konstskola för en massa år sen och de bara ville att jag skulle måla på alla andra sätt än mitt eget.
Jag älskar den.

Sen ser jag framför mig hur jag och min bror skulle kunnat sitta i en behå när vi va små. Det gör mig glad. Hoppas ni får en fin dag, själv ska jag på helvetesspinning. Fy.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...