Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Saker Jag Funderar På!

okt 24, 2017 | Tankar och Vardag

  • Om jag ska beställa ett par glasögon från Nividas , är så himla sugen på de där genomskinliga efter att ha sett min partner in crime Cissi Forss i dom!
  • Om min rygg kommer palla med att spela innebandy en gång i veckan? Jag hade premiär igår och kan inte röra mig idag pga träningsvärk överallt.
  • Om jag ska teckna beställningar eller mitt eget idag. Vet vilket av dom jag borde göra.
  • Om Fislandet kommer sälja slut igen, den finns nämligen åter i lager nu, så skynda att haffa en om ni vill ha en! Finns bland annat här!
  • På tal om böcker så är jag läslovsambassadör för just Adlibris, så jag tipsar om mina bästa barnböcker! Vill ni se mina favoriter så kan ni kolla här!
  • Vad det innebär att vara invald i föräldrarådet på förskolan. Det har nämligen jag och Emil blivit. Innan jag fick barn kan jag lova att jag aldrig trodde att jag skulle vara med på sånt, men saker förändras tydligen med åren.
  • Om jag vågar köra bil själv till Karlstad med Knut. Knut i sig är inget problem för han sover eller spelar ipad, det är mest min körning jag oroar mig för.
  • Om jag får ta nya foton för Rabén & Sjögren nästa år? Isåfall ska jag ta dom ihop med Emily Dahl denna gången.
  • Om jag inte borde teckna nått med snö?

IMG_4183

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...