Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Saker Jag Ser Fram Emot Med Resan!

apr 18, 2018 | Tankar och Vardag

Om en månad sitter jag och Emil på ett flyg till Gdansk och jag är så innerligt glad över att vi unnade oss det här!
Den sista barnfria långhelgen på väldigt länge. Jag är Emil är skitbra på att åka iväg ihop, vi kompletterar varann så bra och gillar att göra samma saker när vi är iväg.
Det här ser jag fram emot:


Upptäcka nya ställen, butiker och platser vi aldrig sett innan. vi landar på kvällen så det första vi gör på morgonen är att snöra på oss bekväma skor och går på upptäcktsfärd i vår nya stad.


Kunna prata till punkt med varann och inte bli avbrutna eller vara för trötta. Det här ser jag fram emot allra mest. Att bara vara vi.


Strosa. Att planlöst gå runt är så ljuvligt och semesteraktigt. Vi åker sällan buss eller taxi utan gillar att gå. Då ser man mycket mer och kan stanna var man vill. Måste komma ihåg att packa ner mitt foglossningsbälte och sjukt bekväma skor bara.


Se Emil i andra kläder än arbetskläder. Emil jobbar som elektriker och har med andra ord nästan alltid likadana kläder och när han är hemma så fixar han alltid med nått så då har han ”jobbkläder” även då. Men på semestern blir han sitt allra finaste och det är sannerligen det bästa jag vet! Så snygg!

Bo på hotell i mer än en natt. Att bo på hotell är det bästa som finns och gör man det i flera nätter så känns det liksom som man bor i den staden på ett helt annat sätt än om man bara sover en natt.

Äta god mat. Dessutom få äta den på kvällen, utan att någon behöver gå och bajsa eller lägga sig. Bara vi två och en massa mat och njut. Åh längtar så efter det!

Shoppa! Gdansk ska vara väldigt billigt och vi har fått en massa tips om var vi ska åka för att shoppa. Är det billigt så är det ju dessutom ännu roligare!

Bara va. Det här är vi väldigt bra på. Att pausa, man behöver inte se allt, kolla in alla museum och sevärdheter. Att ligga i en park eller gå längst vattnet slår ofta det mesta.


Påminna oss själva om varför vi älskar varann så himla mycket!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...