Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Saker Jag Ser Fram Emot Under Semestern!

jul 6, 2016 | Allmänt

 • Få kleta in Knut i massor med solcremé och se när han gräver i Italiensk sand istället för svensk.
 • Se hur alla italienare behandlar Knutte. Har förstått att de är väldigt barnkära där nere och Knut har ju dessutom lärt sig säga Ciao Bella och göra slängpussar, så jag tänker att det är en vinnande kombo.
 • Sova i en egen tågkupé med min lilla familj. Trångt, varmt och ohyggligt mysigt tror jag.
 • Italiensk mat.
 • Italiensk glass.
 • Mer italiensk mat.
 • Solbrända ben och solblekt hår.
 • Knuts första flygtur som jag hoppas ska flyta å utan tråkigheter.
 • Att komma hem igen efter 12 dagar på resande fot och sova i sin egen säng.
 • Slöa oplanerade dagar hemma i trädgården.
 • Dela en flaska vin med min stiliga man när Knut somnat.
 • Kunna sova middag alla dagar hela semestern.
 • Nya minnen.
 • Att Knut är så perfekt ålder för att åka på semester. Förra året gick mer ut på att vakta och i år blir det mer leka.
 • Spontankvällar med våra favoritgrannar.
 • Crocket i trädgården. Detta är vårt nya sommarnöje och det är alltid väldigt dramatiskt och stenhårt.
 • Att Knut ska få hänga med Majken och Märta när vi landar i Stockholm förhoppningsvis.
 • Livet.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...