Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Semester i Värmland!

jun 28, 2019 | Tankar och Vardag

På lördag åker vi på semester till Värmland!
Vi hoppade ju över Öland ett år för att riktigt grotta ner oss i Värmland. Det är så ofta vi är där men hinner ändå aldrig riktigt göra allt vi vill, så nu ska vi stanna länge och riktigt insupa Värmlandsluften ordentligt.


Jag hoppas på en lugn semester, så lugn den nu kan vara med en femåring och en åttamånaders som just lärt sig hasa iväg på egna utflykter.
Men jag vill hinna vara med min familj, uppleva roliga saker och hinna prata med Emil ordentligt på kvällarna.


Vi har alltså hyrt en stuga utanför Sunne, med utsikt över sjön och där ska vi vara i fem dagar. Tanken är att vi ska åka till Sunne vattenland, strosa i Rottneros park, ro med båten på sjön och lyssna på tystnaden på kvällarna.

Efter våra fem dagar i Sunne ska vi tillbaka till mamma i Karlstad igen, för några dagar till. Då hoppas jag få visa Knut båtbussen, kanske ta en sväng ut på Vänern och riktigt få umgås med min mamma. Det bästa jag vet.

 


Jag är så himla redo för semester nu. Inte pga jobbet, men det ska bli så skönt att vara hemma allihop tillsammans. Att ha dubbla händer och ögon, få massa tid till utflykter och familjetid.


Förutom Värmland har vi även planerat in några dagar i tält på Österlen. Det blir tältpremiär för hela familjen, Emil har dock tjuvtränat med Knut och Stig ute hos sin pappa.

Tanken är att vi ska vara lediga i fyra veckor ihop. Kanske jobbar jag någon dag eller kanske låter jag bli. Får väl se om jag får feeling helt enkelt.

Kanske jobbar jag lite med mitt eget sidoprojekt iallafall. För att teckna måste jag, för annars är det ingen riktig semester.


Tänk va, att i år är vi fyra stycken i familjen, sån ynnest!

 

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...