Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Sista Dagen i Sunne!

jul 19, 2019 | Tankar och Vardag

Den sista dagen i Sunne började vi med äventyrsgolf i duggregnet. Knut gick ut hårt och slog hole-in-one på första hålet och blev sen svinförbannad över att han inte gjorde det på nästa hål, så jag och Emil fick spela själva medans han stod och gormade i ett hörn av banan. Stig var däremot glad som vanligt, i nyfyndad loppisregnjacka.

Eftersom det aldrig slutade regna åkte vi tillbaka till stugan igen och där brakade åskan loss så väldigt att strömmen gick. När vi väntat en timme eller två utan el, så gav vi upp och bestämde oss för att äta glass till lunch, så vi åkte till Mormors glasscafé istället.


Helt klart en bra idé!


Caféet ligger så himla fint precis vid Frykens strand.


När himlen tornade upp sig igen så åkte vi tillbaka till vår strömlösa stuga, tände ljus och hade det mysigt.

Det klarnade upp framåt kvällningen men vi hade fortfarande ingen ström i stugan, så vi beslöt oss för att åka tillbaka till Karlstad en dag tidigare.


Men först ville vi suga ut det sista och bästa av Sunne, så vi gick ner till vattnet på en hemlig stig bakom stugan.

Det lilla skogsbarnet.


Vi hittade det här fina lilla huset längst ner vid sjön. Tänker att det är såhär badhuset på bryggan i Mumindalen ser ut.

Kolla bara.


Älskar sånt här. När det är bara vi och gör små utflykter. Min hjärna skriker hela tiden ”minns detta, minns detta!!”

Så sen, när det blir vinter och oändligt mörker, kan jag plocka fram de här minnena och riktigt känna hur det var, hur det luktade och hur det kändes.


Älskade lilla gäng!


Älskar den här bilden, precis såhär är rangordningen i vår familj. Knut går först och bestämmer, sen jag. Emil och Stig får mest hålla i sig och följa med på resan!

Tack för er!

Så fina (om än lite regniga dagar) vi fick i mitt älskade Värmland. Så glad att jag fick visa Knut detta smultronställe.


Tack för i år Sunne, hoppas vi ses snart <3

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...