Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Sista Dagen På Öland & Lite Danmark!

aug 14, 2018 | Tankar och Vardag


Så blev det dags att lämna paradiset för den här gången, eller idyllien som vi kallar det numera.


Först föreviga varje hörn så man har något att tänka på en regnig novemberdag. Älskade ställe!


Vi hann inte mycket mer än att komma hem, packa om och sen åkte vi till Höganäs med våra kompisar.


På morgonen var det dags för ett mycket efterlängtat semestermål, nämligen Helsingör! Vi hade perfekt väder (när var det inte perfekt väder den här sommaren förresten?)


Poff så är man i Danmark! Älskar´t! Vi åkte med våra kompisar (och grannar!), Carro och Martin.


Martin och lilla Hedda.


Sen strosade vi runt bland fina hus, som sig bör. Älskar mitt långa hår för övrigt, tog en stund att vänja sig men nu hade det känts jättekonstigt att inte ha det.


Vi gick in på alla loppisar och antikaffärer vi kunde hitta. Alla känns verkligen så himla danska, liksom lite ruffigare än svenska antikaffärer och med så himla mycket fint!


Danmark alltså! <3


Sen kom vi fram till målet för dagen, nämligen min kompis Wenches affär w.store! Knut har flera av hennes bilder i sitt rum. Jag och Wenche gick i samma klass på konstskolan i Stockholm och fann varann direkt.


Efter shopping krävdes glasstop. Hur många glassar har jag inte ätit denna sommar egentligen? Skämskudde nästan men skyller på värmen såklart.


Vi hade fått rekommendationer att gå till streetfood marknaden för att äta mat, så det gjorde vi. Gott såklart, men sååå mycket bättre i Köpenhamn. Vi tog en groupie!


Emil fick feeling i vanlig ordning.


Sen var jag dödstrött i fötterna så vi tog färjan hem igen. Jag och Emil skulle nämligen på dejt, med Winnerbäckkonsert och hotellnatt! Sån lyx!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...