Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Sista Dagen På Tjörn!

maj 31, 2017 | Tankar och Vardag, Teckningar

Sista dagen i ateljén vaknade vi upp till den här, spegelblankt hav och blå himmel.

42
Efter att vi städat och checkat ut åkte vi till skulpturutställningen i Pilane. Mamma hade varit där året innan och sett skulpturen Anna och blivit blixtkär, så nu ville hon visa den för mig.

43
Vi hittade en gäng nakna kaniner…

44
En galopperande häst i ståltråd.

45
Sen kunde vi inte hålla oss längre utan travade upp för berget för att se mer av Anna.

46 47
Så himla fin! Alldeles lugn och stor, så väldigt mäktig där uppe på berget med hela himlen bakom.

55 49
Den här fina utsikten hade man där uppe.

48 51
Motvilligt sa vi hejdå till henne.

50 52
På väg till bilen hittade vi de här trötta fötterna och det var allt från Tjörn för den här gången. Nästa år kommer vi tillbaka igen, var så säkra!

54

53

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...