Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Skillnaden mellan en Doer och en Talker!

aug 1, 2011 | Inredning, Tankar och Vardag


I helgen var jag och Emil på ”åka-fin-bil-på-fina-vägar”-tur med den lilla gröna saaben.
Då åkte vi förbi mitt drömhus och jag skrek rakt ut -MEN DET ÄR JU TOMT!!
Sen dess har jag suttit i telefon konstant, lyckats klura ut vem som äger huset och har också lyckats få reda på att det går att hyra och kanske i slutändan, även går att köpa!
Så i helgen ska vi få gå in och titta och se om vi ska ta vårt pick och pack och äääääääntligen få flytta ut på landet, till ett riktigt kråkslott till och med!

Det här är skillnaden mellan en ”doer” och en ”talker”. Hade jag varit en talker hade jag suckat när jag åkt förbi huset och tittat drömskt och sagt att täääänk om man ändå fick bo dääär!
Nu är inte jag en talker utan en ”doer”. Det är därför jag alltid har fullt upp med massa roliga projekt.
För att om man handlar först och tänker efter sen, det är då man får vara med om de bästa äventyren, får de roligaste jobbet och får bo i de finaste husen!
Tänk på det ni där ute som sitter och tänker, det är bara att göra!
Se på Zlatan, han ville köpa ett hus som inte var till salu. Men nu bor han där (heeeeelt utan att pengar var inblandade givetvis….ehum) nej men sålänge man bara frågar, fråga skadar ju ingen!

Nu ska jag planera hur jag ska inreda mitt slott!
(och som vanligt jublar jag ett halvår innan nått ens är i NÄRHETEN av klart, som alltid. Men hellre glad en gång för mycket än inte alls)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...