Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Som Natt och Dag!

apr 5, 2009 | Tankar och Vardag
Jag älskar söta saker, 50-tals inspirerat och retro. Lite det som påminner om när man va liten och allt va mycket enklare.
Jag frågade Emil en gång vad han gillade för underkläder, han svarade – Vad som helst, bara nått annat än det du har nu.
(jag har mest randigt å prickig, bekvämt och utslitet)
Så då köpte jag volangtrosor och tänkte jag skulle överraska honom! Kände mig superfin. Hans reaktion: -Men du ser ju ut som en femåring!
Åh.

Så visade jag de nya vita sandalerna. Jag tycker dom är docksöta och jättefina, Emils reaktion: – Är inte det där barnskor? Såna hade iallafall min syster när vi va små.
Attans.

Vi är som natt och dag jag och Emil. Nu låter det som han är otrevlig så gott som alltid men så är det verkligen inte, när han gillar nått så säger han det! Och när han ogillar nått så säger han, på småländksa och så snällt han kan att det kanske inte va hans favorit.
Men ja, vi är som natt och dag.
Kanske därför det funkar så bra.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...